Verhuur schip MS de Batavier

Wachtschip MS de Batavier

Aan te Mokerplas te Middelaar (15 minuten vanaf Nijmegen) drijft ons wachtschip M.S. de Batavier. Een schip uit 1926, meermaals verlengd en in 1995 in het bezit van onze groep gekomen. Ons drijvend en varend wachtschip kan eventueel samen met haar vloot gehuurd worden voor een verblijf van één of meerdere dagen in Middelaar of op een locatie naar wens. De mogelijkheden zijn eindeloos.

De faciliteiten op een rijtje:

  • Twee ruimtes van elk ongeveer 35 m2 , geschikt als algemene ruimtes of slaapruimtes.
  • Aparte bar met muziekinstallatie en koelkast.
  • Aparte keuken met 2 grote gasbranders, klein gasfornuis, grote koelkast en groot koffiezetapparaat
  • 2 aparte, in 2018 vernieuwde, toiletten
  • Ruim dek met tafels en stoelen om te recreëren.
  • Mogelijkheden tot huur keukengerei, spelmateriaal en overige.
  • Vanzelfsprekend voldoet ons varend wachtschip aan alle brand- en veiligheidseisen die gesteld worden vanuit de Nederlandse overheid en Scouting Nederland. In iedere ruimte vindt u brandblussers, CO-melders en brandmelders.

Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om (een gedeelte) van onze vloot te huren, eventueel inclusief instructeurs. Ook denken wij graag met u mee wanneer u het schip liever op een andere locatie heeft liggen.

Ons wachtschip is uitermate geschikt voor familieweekenden, teamweekenden, feesten, vakanties en kinderfeesten. Neem contact op voor de prijzen en mogelijkheden via verhuurms@batavieren.com. Wij hebben ook een blokhut aan de rand van Nijmegen te huur. Klik daarvoor op deze link!

Hieronder vindt u een fotoalbum met een aantal sfeerfoto’s en een panorama van het middelste ruim. Wanneer u op de foto’s klikt kunt u in de omschrijving lezen wat u ziet.