Verhuur accommodatie ZV de Batavieren Nijmegen

Blokhut

In de bosrijke omgeving van Nijmegen staat de blokhut accommodatie van waterscouting ZV de Batavieren. Onze blokhut ligt tussen de rand van Nijmegen en meerdere natuurgebieden (Heumensoord). De blokhut is goed bereikbaar via meerdere grote uitvalswegen en beschikt over een ruim parkeerterrein voor auto’s. Daarnaast is er een grote fietsenstalling aanwezig. Verschillende grote supermarkten (Lidl, Jumbo, AH) zijn binnen 2 minuten te bereiken, zowel per fiets als auto. Kijk voor meer details op deze pagina. Onze blokhut is het hele jaar beschikbaar voor verhuur. Wij verhuren onze blokhut echter niet voor feesten en partijen. Informeer daarvoor naar de mogelijkheden op ons wachtschip!

Wachtschip M.S. de Batavier

Op slechts 15 minuten rijden van Nijmegen, in het dorp Middelaar, vindt u onze varende accommodatie MS de Batavier. Dit 38 meter lange oude vrachtschip uit 1926 leent zich uitstekend voor feesten, partijen, familie- en vriendenweekenden, slaapfeestjes en andere bijeenkomsten. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een deel van onze vloot (lelievletten) te huren, desgewenst inclusief instructeurs. Het wachtschip en de vloot is beschikbaar voor verhuur tussen 1 maart en 1 december.

Kijk voor meer informatie in het menu links. Daar vindt u per locatie een overzicht van de faciliteiten en mogelijkheden. Voor het maken van een afspraak voor het bekijken van de locatie kunt u per mail. Voor de blokhut neemt u contact op via verhuur@batavieren.com,  voor wachtschip MS de Batavier neemt u contact op via verhuurms@batavieren.com