Partners

Zeeverkennersgroep de Batavieren biedt een leerzame en uitdagende vrijetijdsbesteding voor kinderen en volwassenen van alle leeftijden. Om dit te realiseren, de locaties en vloot te kunnen onderhouden en nieuw spelmateriaal te realiseren wordt ZV de Batavieren ondersteund door organisaties en sponsoren die de groep graag een warm hart toedragen.

Hierbij kan gedacht worden aan het doen van een financiële donatie, sponsoring of het geven van korting op materiaal en diensten. Daarnaast zijn er ook verenigingen waar wij graag mee samenwerken.

Mocht u een bijdrage willen leveren, in welke vorm dan ook, neem gerust contact met ons op via info@batavieren.com.

BNR Bouwstoffen te Werkendam heeft de vernieuwing van onze oprit gerealiseerd. Galvano Metaal te Eindhoven heeft kosteloos materiaal geleverd voor nieuwe karren t.b.v. het veilig transporteren van onze vletten.
 Fiwado  logo-150x150
Fiwado te Millingen a/d Rijn ondersteunt ons in het onderhoud van onze lelievletten.  Hubbers Interieurmakers te Leuth ondersteunt ons bij allerhande zaken die te maken hebben met houtbewerking.
Feestkleding365
Feestkleding365 heeft ons in aanloop van het zomerkamp van 2020 €50 schoptegoed gegeven om het zomerkamp dit jaar extra feestelijk te maken. Bedankt!