Blokhut Grootstal

Begin 2011 verhuisde ZV de Batavieren van de oude locatie aan de Nijmeegse bosweg naar haar nieuwe onderkomen aan de grootstalselaan. De blokhut werd volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een verblijf van een of meerdere dagen. Zo werd er een nieuwe keuken geplaatst die geschikt is om voor grote groepen te koken en werd er een ruime kampvuurkuil voor ruim 70 personen aangelegd. De blokhut beschikt over twee ruimtes(ook samen te voegen door de opvouwbare scheidingswand) en een aparte ruimte voor  begeleiders. Verder zijn er toiletten en een douche aanwezig, is er voldoende ruimte om het sport- en spelmateriaal van de groep op te slaan en beschikt de locatie over parkeerplaatsen, een grasveld voor activiteiten, een klimrek en het bos is vlakbij. In 2014 is er een loods gerealiseerd die in de winter geschikt is om onze zeilboten in te onderhouden.

Blokhut

In de bosrijke omgeving van Nijmegen staat de scouting blokhut van ZV de Batavieren. In 2011 is deze volledig gerenoveerd en voorzien van alle gemakken die nodig zijn voor een verblijf van één of meerdere dagen. De omgeving van Nijmegen biedt talrijke mogelijkheden om erop uit te gaan met een groep: diverse musea en pretparken, uitgestrekte bossen, zeilen en varen op de Mookse plassen, het historische stadscentrum van Nijmegen, vervelen is er niet bij!

De faciliteiten op een rijtje:

  • twee ruimtes van elk 30 m2, ook samen te voegen door de opvouwbare scheidingswand,
  • aparte ruimte voor stafleden of begeleiders van 25 m2,
  • ruime keuken uitgevoerd met dubbel keukenblok, voorzien van 2 koelkasten, 2 fornuizen, afwasmachine. Een koelkast en een fornuis zijn van horecakwaliteit en geschikt voor grote groepen,
  • goede, deels recent gerenoveerde, sanitaire voorzieningen waaronder 2 douches, 3 toiletten en een grote wastafel,
  • buitenruimte van ruim 1250 m2 met kampeermogelijkheden, speelbos voor kinderen, grasveld en een bos geschikt voor diverse groepsspellen,
  • kampvuurkuil geschikt voor groepen tot ca. 70 personen,
  • de locatie is volledig omheind en er is voldoende ruimte om te parkeren,
  • mogelijkheden tot huur keukengerei, spelmateriaal of tenten.

Verhuur voor feesten en partijen kunnen wij voor deze locatie helaas niet in behandeling nemen. Op ons varende wachtschip MS de Batavier hebben wie hiervoor meer mogelijkheden.

U kunt hier de Verhuurfolder met beeldmateriaal en informatie downloaden.

Voor meer informatie of een afspraak voor het bekijken van één of beide locaties kunt het contactformulier gebruiken of per mail contact opnemen met verhuur@batavieren.com.