Leiding

De leiding zorgt voor leuke en avontuurlijke (zeil)activiteiten voor de jeugdleden en vormt daarnaast  een gezellige en enthousiaste groep die ook buiten de opkomsten graag met elkaar optrekt. Leiding zijn is niet alleen een plezierige vrijetijdsbesteding, maar is ook goed voor de ontwikkeling van organisatorische, sociale en communicatieve vaardigheden. Bij welke speltak de leiding geplaatst wordt hangt geheel van persoonlijke interesses af; waar de een graag de belevingswereld gebaseerd op Junglebook creëert, ziet de ander het als een uitdaging om een programma voor de 16-18 jarige leden te organiseren.

Waar en Wanneer?
Bij Z.V. de Batavieren zijn er verschillende opkomsttijden:

 • Bevers: op de even weken van 10:30 uur – 12:00 uur.
 • Welpen: iedere week van 14:00 uur – 17:00 uur.
 • Verkenners: iedere week van 13:00 uur – 17:00 uur.
 • Wilde Vaart: iedere week van 13:00 uur – 17:00 uur.
 • De opkomsten van de Bevers en Welpen vinden plaats in en rond de blokhut aan de Grootstalselaan, die van de Verkenners en Wildevaart op het schip aan de Mookerplas in Middelaar. Na afloop wordt er vrijblijvend gezamenlijk gegeten gegeten bij het kampvuur.

  Op kamp
  Gemiddeld heeft elke speltak drie weekendkampen en een zomerkamp waarbij de leiding verantwoordelijk is voor het voorbereiden en uitvoeren van het gehele programma.

  Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.