ZV de Batavieren start met een nieuwe groep genaamd ‘de Bevers’ (4-7 jaar)!

Zeg het voort! Vanaf 10 september 2016 gaat scouting Zeeverkennersgroep De Batavieren starten met een nieuwe speltak. Deze speltak is voor kinderen van 4- 6 jaar en heet ‘de Bevers’. Lianne en Femke gaan samen met hulpstafleden Catoo en Indi de opkomsten leiden.

Bewoners van Hotsitonia

Iedere opkomst doen we uitdagende activiteiten in fantasieplaats Hotsitonia. De ene week is dat koken met Rozemarijn, de volgende keer maken we een fantasiewereldreis met Sterre en Steven Stroom en de keer erna leren we alles over dieren bij Bas Bos en Rebbel. En dat alles natuurlijk spelenderwijs en met heel veel plezier.

Nu zoeken we nog kinderen die het leuk vinden om met ons mee op stap te gaan in Hotsitonia. Ken je nog kinderen in de leeftijd van 4-6 jaar, vertel ze dan over onze nieuwe speltak de Bevers. Kom gezellig een keer meedoen!

Handig om te weten

  • Vanuit onze blokhut Grootstalselaan 13 in Nijmegen
  • Alle zaterdagochtenden van de EVEN weken, dus om de week
  • Van 10:30 tot 12:00 uur
  • Voor jongens en meisjes van 4 tot en met 6 jaar (Ben je ouder? Kom dan meedoen bij een van de andere speltakken; de welpen, verkenners of wilde vaart)
  • Met zeer ervaren én beginnende leiding/stafleden
  • Kosten: € 7,50 per maand

10 september is de eerste opkomst. Vanaf 10:15 uur is er inloop. Aanmelden is niet nodig. Bij volgende opkomsten (24 september, 8 en 22 oktober, etc.) is aanmelden gewenst.

Aanmelden en het stellen van vragen kan via bevers@batavieren.com!

Hopelijk tot ziens op 10 september of bij één van de andere opkomsten!

Het Beverteam

Catoo, Femke, Indi, Lianne, Tessa en Ursula

Geef een reactie