Nieuwe verharding van de oprit en parkeerplaats

Na het verhuur van de militairen van oktober jl. bleek dat het nodig was om nieuwe verharding op de oprit en parkeerplaats aan te brengen. De vorige keer dat er verharding was aangebracht op de oprit en de parkeerplaats was alweer een aantal jaar geleden en dat werd langzaam zichtbaar. Daarnaast lieten de zware legertrucks ook hun sporen achter. Tijd voor nieuwe verharding.

We hebben een oude bekende benaderd om e.e.a. te realiseren. Geert Keukens van BNR Bouwstoffen uit Werkendam, een bedrijf wat breuksteen-, natuursteen-, balast- en recyclingmateriaal levert/verkoopt in heel Europa, besloot 8 kuub menggranulaat te sponsoren inclusief het transport ervan! Hartelijk dank hiervoor!

Afgelopen week is het materiaal geleverd door de transporteur. Daarna is het door Joey Fleuren, oud jeugdlid en tegenwoordig lid van de supportgroep, verspreid over de oprit en de parkeerplaats. Zie hieronder de foto’s van de werkzaamheden. E.e.a. moet nog aangereden worden (dus kom allemaal met de auto de komende weken 😉 ) maar het ziet er wel weer allemaal netjes uit.

Wij bedanken onze sponsor:

BNR Bouwstoffen BV
Hoef 16
4254LK Werkendam
0183-500 865
info@bnrbouwstoffen.nl
www.bnrbouwstoffen.nl

Geef een reactie