Kerstopkomst 2017

Afgelopen zaterdag 23 december 2017 was het weer zover, onze bekende en befaamde kerstopkomst vond weer plaats. Zoals ieder jaar was er een gezamenlijk programma voor alle speltakken. Als eerste werd er door de welpen, verkenners, wilde vaart, staf en bestuur begonnen met het maken van een lipdub. Op de muziek van Maria Carey – All I want for Christmas werden er bewegingen bedacht en ingestudeerd om uiteindelijk gefilmd te worden. Er bleken maar 3 takes nodig om het geheel in één keer vast te kunnen leggen!

Tegelijkertijd werd er door bestuur en wilde vaart ook begonnen met het bereiden van de maaltijd voor de kerstopkomst. Een vaste traditie is dat deze maaltijd bestaat uit boerenkool met worst en hutspot met worst, tegenwoordig ook aangevuld met de nodige vegetarische alternatieven. Rond 6 uur konden wij aan tafel en werd er door iedereen heerlijk en netjes gegeten.

Wij vonden het weer een erg geslaagde kerstopkomst. Hieronder vindt u de foto’s én de lipdub! Het filmpje sluit af met een kerstboodschap die wij hier nogmaals willen herhalen. Wij bedanken iedereen – sponsors, ouders, jeugdleden, supportgroepleden, leiding, bestuur en andere betrokkenen – die dit jaar hun steentje hebben bijgedragen aan Z.V. de Batavieren. Dankzij hen kunnen wij iedere zaterdag een leuk en uitdagend programma realiseren voor kinderen tussen de 4 en 18 jaar oud. We hopen ook in 2018 weer op uw steun te mogen rekenen!

Fijne feestdagen en een goed en gezond 2018!

Jeugdleden, leiding en bestuur Z.V. de Batavieren

 

Geef een reactie