Geslaagde open opkomst bij de bevers en welpen!

Afgelopen zaterdag hebben we voor de bevers en de welpen een open opkomst georganiseerd. Het was een leuke dag met een hoop avontuur, kampvuur en veel nieuwe gezichten.

De bevers zijn in de ochtend druk bezig geweest met allerlei spelletjes en hebben marshmallows geroosterd boven het zelfgebouwde vuur. Als klap op de vuurpijl was er een hele hoge kabelbaan. Volgens de bevers ging hij heel hard, maar dat weerhield sommigen er niet van om twee of zelfs drie keer naar beneden te gaan.

Daarna waren de welpen aan de beurt. Nadat met een potje krantenmeppertje iedereen elkaars naam had leren kennen, zijn we het bos in gegaan voor een partijtje levend stratego. Ook voor de welpen was er een kabelbaan, die nog langer was dan die van de bevers. Helaas was er niet meer voor iedereen genoeg tijd om zijn broodje helemaal gaar te krijgen boven het vuur, maar een halfrauw broodje met een knakworst smaakt ook prima.

Ondanks het feit dat we in de laatste vijf minuten allemaal doorweekt zijn geraakt was het een hele gave dag. We hopen alle bevers en welpen die er voor het eerst waren nog eens terug te zien!

Geef een reactie